Publikavimo data: 2024-05-25
Skanūs dešrelės su ryžiais.
Net ir nepatyrusios namų šeimininkės gali pasigaminti dešrelių su ryžiais. Patiekalą sudaro paprasti ingredientai, kurių galima rasti kiekvieno virtuvėje. Gaminimas nereikalauja daug laiko ir pastangų. Tačiau kartu jis skaniai ir sočiai pamaitins jūsų šeimą.
Žingsnis 1
Nulupkite dešreles nuo odelės ir supjaustykite pusžiedžiais. Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną ir saldžiąją papriką smulkiai supjaustykite. Keptuvėje augaliniame aliejuje 2-3 min. pakepinkite svogūną ir morkas. Sudėkite paprikas ir maišydami kepkite dar 1-2 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite ryžius, gerai išmaišykite, supilkite vandenį. Kai viskas užvirs, įberkite druskos, pipirų, įmeskite lauro lapą, uždenkite ir retkarčiais pamaišydami troškinkite 15 minučių. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles, išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių. Likus 2-3 minutėms iki virimo, įberkite smulkiai supjaustytų žolelių.
Kategorijos