Skanus grybų pyragas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Skanus grybų pyragas.

Senovėje pyragai buvo laikomi klestėjimo ir šeimos gerovės simboliu. Jie buvo kepami tik per šventes ir tik su mėsos įdaru. Šiais laikais, ypač rusų virtuvėje, yra neįsivaizduojama daugybė tešlos paruošimo variantų ir gausybė įdarų.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Skanus grybų pyragas. Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius, pieną ir sviestą, gerai išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir sūriu, suberkite į kiaušinius ir išmaišykite. Tada sudėkite grybus, česnaką ir krapus.

Žingsnis 2

Skanus grybų pyragas. Žingsnis 2
Išklokite formą kepimo pergamentu, supilkite į ją pyragą ir kepkite 40 minučių 190C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos