Publikavimo data: 2024-06-08
Skanus ir sveikas pusryčių patiekalas su kiaušiniais ir jūros gėrybėmis
Pusryčiai yra labai svarbus valgis, todėl jie turi būti kuo sveikesni, sotūs ir maistingi. Jei į pusryčius įtrauksite daug baltymų turinčių produktų, ypač jūros gėrybių ir kiaušinių, bus užtikrintas sotumas ir jėgų bei energijos antplūdis visai dienai. Be to, tai neužims daug laiko ir šiuo patiekalu lengvai galėsite džiuginti artimuosius net kasdien.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite žiedais, saldžiąją papriką - mažais kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje apie 2-3 minutes. Nulupkite krevetes nuo kiautų, kalmarus supjaustykite stambiais gabalėliais, sudėkite jūros gėrybes į keptuvę su svogūnais ir paprikomis. Pagardinkite sojų padažu ir kepkite ant silpnos ugnies dar 5 min.
Žingsnis 2
Išplakite kiaušinius su pienu, druska ir pipirais, supilkite mišinį į švarią keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi, supilkite anksčiau paruoštą įdarą ir išmaišykite. Kepkite dar 1-2 minutes, kol kiaušiniai bus paruošti.
Kategorijos