Skanus jautienos liežuvio šaltibarštis su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skanus jautienos liežuvio šaltibarštis su dešra

Jautienos liežuvio šaltas vanduo su dešra - įdomus skonis ir neįprastas paruošimas. Jautienos liežuvis puikiai dera su žalia rūkyta dešra. Ji taip pat yra delikatesas ir suteikia patiekalui rafinuotą ir labai subtilų skonį. Be to, jautienos liežuvyje yra daug naudingų elementų. Produktas priklauso mažai kaloringų produktų kategorijai, nes jame beveik nėra riebalų, be to, jis prisideda prie odos, nagų ir plaukų grožio.
Gaminimo laikas
310 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Skanus jautienos liežuvio šaltibarštis su dešra Žingsnis 1
Paruoškite puodą su vandeniu, įdėkite liežuvį ir virkite 10 minučių, nupurtydami putas. Tada vandenį nusunkite, supilkite naują vandenį ir pastatykite ant ugnies. Sudėkite visą svogūną, pipirų žirnelius ir morkas. Virkite 3 valandas ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Skanus jautienos liežuvio šaltibarštis su dešra Žingsnis 2
Leiskite sultiniui ir virtam liežuviui atvėsti. Paruoškite stiklines šaltibarščiams, ant dugno sudėkite dešrą. Supjaustykite liežuvį juostelėmis ir taip pat sudėkite į stiklines. Tada sudėkite morkas.

Žingsnis 3

Skanus jautienos liežuvio šaltibarštis su dešra Žingsnis 3
Želatiną užpilkite keliais šaukštais sultinio ir ištirpinkite vandens vonelėje. Supilkite į likusį sultinį ir išmaišykite. Tada supilkite sultinį į stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kol sustings.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, klasika, per 30 minučių, sala, morkų sezonas, česnakų sezonas, cholodetai, naujametiniai užkandžiai, be įprastų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, jautienos cholodetai, kiaulienos cholodetai

Kategorijos