Publikavimo data: 2025-08-18
Skanus jautienos liežuvio šaltibarštis su dešra
Jautienos liežuvio šaltas vanduo su dešra - įdomus skonis ir neįprastas paruošimas. Jautienos liežuvis puikiai dera su žalia rūkyta dešra. Ji taip pat yra delikatesas ir suteikia patiekalui rafinuotą ir labai subtilų skonį. Be to, jautienos liežuvyje yra daug naudingų elementų. Produktas priklauso mažai kaloringų produktų kategorijai, nes jame beveik nėra riebalų, be to, jis prisideda prie odos, nagų ir plaukų grožio.
Žingsnis 1
Paruoškite puodą su vandeniu, įdėkite liežuvį ir virkite 10 minučių, nupurtydami putas. Tada vandenį nusunkite, supilkite naują vandenį ir pastatykite ant ugnies. Sudėkite visą svogūną, pipirų žirnelius ir morkas. Virkite 3 valandas ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Leiskite sultiniui ir virtam liežuviui atvėsti. Paruoškite stiklines šaltibarščiams, ant dugno sudėkite dešrą. Supjaustykite liežuvį juostelėmis ir taip pat sudėkite į stiklines. Tada sudėkite morkas.
Žingsnis 3
Želatiną užpilkite keliais šaukštais sultinio ir ištirpinkite vandens vonelėje. Supilkite į likusį sultinį ir išmaišykite. Tada supilkite sultinį į stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kol sustings.
Kategorijos