Publikavimo data: 2025-08-19
Skanus keptas įdarytas kopūstas su krevetėmis, žemės riešutais ir sūriu
Ant grotelių kepti įdaryti kopūstai su krevetėmis, žemės riešutais ir sūriu - labai neįprastas ir įdomus patiekalas. Pekino kopūstuose įvyniotos krevetės su žemės riešutais, avokadais ir sūriu yra nepaprastai apetitiškas, švelnus ir išskirtinis patiekalas. Be to, krevetėse yra daug naudingų medžiagų. Krevetėse ypač daug jodo, kuris yra būtinas normaliai skydliaukės veiklai. Be to, jos normalizuoja hormonų foną organizme.
Žingsnis 1
Paruoškite puodą vandens ir virkite krevetes, kol suminkštės. Tada jas smulkiai supjaustykite. Paruoškite gilų dubenį ir pirmiausia sudėkite krevetes, tada kukurūzus, sojų padažą ir žemės riešutus.
Žingsnis 2
Taip pat sudėkite balzaminį actą, virtus ryžius, avokadų aliejų, sezamo sėklas ir aitriųjų paprikų padažą. Ant viršaus užberkite sūrio, druskos ir pipirų pagal skonį. Gerai išmaišykite. Išvirkite Pekino kopūstų lapus.
Žingsnis 3
Tada ant kopūsto lapo dėkite 1 šaukštelį maltos mėsos, suvyniokite ir dėkite ant grotelių siūle žemyn. Kepkite įdarytus kopūstus iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos