Skanus keptas lašinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Skanus keptas lašinys

Daugumai mūsų žodis "bekonas" niekaip nesisieja su sąvoka "sveika" ar "tinkama mityba". Ir veltui, nes mitybos specialistai jau seniai reabilitavo šį unikalų produktą. Beje, lašiniai - tai ne lašinių rūšis, o specialios tukinimo technologijos produktas. Specialiai atrinkti gyvuliai šeriami pienu, ankštinėmis kultūromis, rinktiniais miežiais ir kitais skanėstais. Todėl mėsa gaminama ypatingos, subalansuotos sudėties.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
468 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
42 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.32/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus keptas lašinys Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite plonais (iki 1 cm) griežinėliais. Sudėkite juos į įkaitintą keptuvę. Keptuvė turi būti sausa. Šoninės griežinėliai neturi liestis vienas su kitu. Vieną šoninės pusę pasūdykite. Kai nuo viršutinės pusės pradės tirpti riebalai, apverskite griežinėlius. Dar kartą pasūdykite.

Žingsnis 2

Skanus keptas lašinys Žingsnis 2
Kai šoninės griežinėliai taps permatomi, patiekalas bus paruoštas. Jei norite sumažinti riebalų ir kalorijų kiekį, šoninės griežinėlius iš keptuvės perkelkite ne į lėkštę, o ant servetėlės ar popierinio rankšluosčio. Palikite juos ten kelioms minutėms, kol atvės ir riebalai įsigers į popierių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos