Skanus keptas lašinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Skanus keptas lašinys

Daugumai mūsų žodis "bekonas" niekaip nesisieja su sąvoka "sveika" ar "tinkama mityba". Ir veltui, nes mitybos specialistai jau seniai reabilitavo šį unikalų produktą. Beje, lašiniai - tai ne lašinių rūšis, o specialios tukinimo technologijos produktas. Specialiai atrinkti gyvuliai šeriami pienu, ankštinėmis kultūromis, rinktiniais miežiais ir kitais skanėstais. Todėl mėsa gaminama ypatingos, subalansuotos sudėties.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
468 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
42 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.32/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Skanus keptas lašinys Žingsnis 1
Šoninę supjaustykite plonais (iki 1 cm) griežinėliais. Sudėkite juos į įkaitintą keptuvę. Keptuvė turi būti sausa. Šoninės griežinėliai neturi liestis vienas su kitu. Vieną šoninės pusę pasūdykite. Kai nuo viršutinės pusės pradės tirpti riebalai, apverskite griežinėlius. Dar kartą pasūdykite.

Žingsnis 2

Skanus keptas lašinys Žingsnis 2
Kai šoninės griežinėliai taps permatomi, patiekalas bus paruoštas. Jei norite sumažinti riebalų ir kalorijų kiekį, šoninės griežinėlius iš keptuvės perkelkite ne į lėkštę, o ant servetėlės ar popierinio rankšluosčio. Palikite juos ten kelioms minutėms, kol atvės ir riebalai įsigers į popierių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos