Skanus kiaulienos kebabas su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Skanus kiaulienos kebabas su kefyru

Ruošiant mėsą kebabams, naudojami įvairūs marinatai. Vienas iš populiariausių marinatų yra kefyro pagrindu pagamintas marinatas. Dėl tokio marinato mėsa būna minkšta, nes rauginto pieno produktai veiksmingai suminkština mėsos skaidulas, ir įgauna subtilų skonį. Reikėtų pažymėti, kad marinatas nėra aštraus skonio, todėl jį galite papildyti mėgstamais prieskoniais pagal savo skonį. Šis receptas taip pat yra pagrindinis receptas, nes pagal jį galima eksperimentuoti su skoniais naudojant įvairius prieskonius.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus kiaulienos kebabas su kefyru Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite porcijomis. Svogūnus supjaustykite žiedais, pomidorus ir citriną - apskritimais. Susmulkinkite žoleles. Sumaišykite druską ir prieskonius.

Žingsnis 2

Skanus kiaulienos kebabas su kefyru Žingsnis 2
Visi marinato ingredientai išdėstomi sluoksniais. Mėsos marinavimo indo dugną pabarstykite sumaišytais prieskoniais, sudėkite supjaustytus mėsos gabalėlius, tada įberkite druskos ir ant viršaus uždėkite svogūnų sluoksnį. Ant viršaus sudėkite pjaustytus pomidorus ir citriną. Viską pabarstykite žolelėmis. Ta pačia tvarka sudėkite likusius ingredientus, įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 3

Skanus kiaulienos kebabas su kefyru Žingsnis 3
Užpilkite visus ingredientus kefyru. Šaukštu arba mentele atsargiai pradurkite ingredientus, kad indas būtų visiškai užpildytas kefyru. Uždenkite indą lėkšte arba dangčiu ir padėkite į šaldytuvą, kad marinuotųsi per naktį, bet jei renginys jau už kampo, pakaks 4-6 valandų.

Žingsnis 4

Skanus kiaulienos kebabas su kefyru Žingsnis 4
Sudėkite mėsą ir daržoves ant grotelių ir kepkite ant grotelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos