Skanūs klasikiniai beliašai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Skanūs klasikiniai beliašai

Dabartinės sudėties produktai "Belyashi" perteikia klasikinės versijos produktų skonį savo tėvynėje. Atkreipkite dėmesį, kad juose naudojama tik jautiena arba aviena. Tačiau šiuo - pasirinkimas tik jūsų. Įdaras papildomas keptais svogūnais, o tai gaminiams suteikia ypatingo skonio. Beliašai gali būti ruošiami įvairioms gyvenimo situacijoms - ant stalo šeimai, svečiams, išvykai į kaimą. Tai visada patogus ir abiem pusėms naudingas maisto pasirinkimas, o kartu ir nebrangus.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs klasikiniai beliašai Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite vandenyje ir cukruje. Persijokite miltus ir supilkite į juos mielių mišinį. Užminkykite tešlą. Nedėkite daugiau miltų, nors tešla ir lips prie rankų. Leiskite pakilti 1 valandą.

Žingsnis 2

Skanūs klasikiniai beliašai Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje. Mėsą sumalkite mėsmale į maltinukus kartu su kepintais svogūnais. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Skanūs klasikiniai beliašai Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 8 dalis. Kiekvieną iš jų iškočiokite, į vidurį dėkite maltos mėsos ir užspauskite apskritimą. Tada išminkykite, kad tešla taptų apvali. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus, įkaitinkite ją ir kepkite beliašus, kol bus paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos