Publikavimo data: 2024-05-25
Skanūs klasikiniai beliašai
Dabartinės sudėties produktai "Belyashi" perteikia klasikinės versijos produktų skonį savo tėvynėje. Atkreipkite dėmesį, kad juose naudojama tik jautiena arba aviena. Tačiau šiuo - pasirinkimas tik jūsų. Įdaras papildomas keptais svogūnais, o tai gaminiams suteikia ypatingo skonio. Beliašai gali būti ruošiami įvairioms gyvenimo situacijoms - ant stalo šeimai, svečiams, išvykai į kaimą. Tai visada patogus ir abiem pusėms naudingas maisto pasirinkimas, o kartu ir nebrangus.
Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite vandenyje ir cukruje. Persijokite miltus ir supilkite į juos mielių mišinį. Užminkykite tešlą. Nedėkite daugiau miltų, nors tešla ir lips prie rankų. Leiskite pakilti 1 valandą.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje. Mėsą sumalkite mėsmale į maltinukus kartu su kepintais svogūnais. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 8 dalis. Kiekvieną iš jų iškočiokite, į vidurį dėkite maltos mėsos ir užspauskite apskritimą. Tada išminkykite, kad tešla taptų apvali. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus, įkaitinkite ją ir kepkite beliašus, kol bus paruošti.
Kategorijos