Skanūs klasikiniai koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Skanūs klasikiniai koldūnai

Išgirdę žodį "varenyky", iškart jį siejate su Ukraina, tačiau iš tiesų varenyky atsirado Turkijoje. Jie kilo iš mažų pyragaičių iš neraugintos tešlos su įdaru. Dabar varlyčiai gaminami su įvairiais iš anksto paruoštais pusgaminiais. Koldūnai formuojami mėnesio, pagoniškuose tikėjimuose simbolizuojančio vaisingumą, forma.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs klasikiniai koldūnai Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinį, suberkite į miltus ir supilkite augalinį aliejų. Minkykite tešlą, palaipsniui įpildami vandens. Nedidelėmis porcijomis įberkite miltų, kad tešla būtų minkšta. Leiskite tešlai pailsėti 30 minučių.

Žingsnis 2

Skanūs klasikiniai koldūnai Žingsnis 2
Iškočiokite ploną tešlos sluoksnį, stikline išpjaukite apskritimus ir į apskritimo vidurį dėkite įdarą. Apskritimą suspauskite. Virkite pasūdytame vandenyje, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos