Publikavimo data: 2024-06-16
Skanūs koldūnai
Tai jau pagamintų koldūnų gaminimo receptas. Galite naudoti parduotuvėje pirktus arba naminius koldūnus, bus skanu ir originalu. Geras receptas darbo dienoms ir šventėms.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus ir morkas. Pakepinkite morkas keptuvėje, tada sudėkite svogūnus. Įdėkite sutrintą česnaką ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Kai daržovės apkeps, įpilkite truputį pomidorų pastos - vieną ar du valgomuosius šaukštus. Išmaišykite ir šiek tiek pakepinkite.
Žingsnis 3
Sumažinkite ugnį, perkelkite koldūnus į keptuvę ir supilkite vandenį. Vanduo turi visiškai apsemti koldūnus. Pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 4
Ant silpnos ir vidutinės ugnies išgarinkite drėgmę. Koldūnai bus paruošti, kai išvirs visas vanduo. Koldūnai bus išvirę padaže.
Kategorijos