Skanūs koldūnai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Skanūs koldūnai su sūriu

Vareniki su sūriu yra labai skanus naminis patiekalas. Tai plonu sluoksniu iškočiota tešla, supjaustyta nedideliais apskritimais su sūrio įdaru, tada užspaudžiami galai. Viskas priklauso nuo tešlos. Juos galima virti ir virti garuose. Koldūnų įdaras gali būti įvairus (saldus, sūrus ir pan.). Šis patiekalas gaunasi labai skanus ir minkštas, o koldūnų viduje esantis sūris tampa minkštas ir gerai išsitempia. Šio patiekalo forma labai įdomi ir savita.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs koldūnai su sūriu Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir įpilkite į jį šilto vandens. Įmuškite kiaušinį ir įberkite druskos. Įberkite šiek tiek miltų. Išminkykite tešlą iki vientisos masės ir suberkite likusius miltus.

Žingsnis 2

Skanūs koldūnai su sūriu Žingsnis 2
Užminkykite tešlą, kad ji būtų minkšta, bet elastinga. Palikite 5-10 minučių pailsėti.

Žingsnis 3

Skanūs koldūnai su sūriu Žingsnis 3
Tada tešlą plonai iškočiokite ir stikline išpjaukite apskritimus. Ant apskritimų uždėkite šiek tiek kietojo sūrio. Pasigaminkite koldūnus.

Žingsnis 4

Skanūs koldūnai su sūriu Žingsnis 4
Užkaiskite puodą su vandeniu, kol užvirs, tada šiek tiek pasūdykite ir sudėkite koldūnus. Išmaišykite, kad nesuliptų.

Žingsnis 5

Skanūs koldūnai su sūriu Žingsnis 5
Kai jie išplauks, šiek tiek sumažinkite ugnį ir virkite dar 3-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos