Skanūs koldūnai su šviežiais kopūstais ir varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Skanūs koldūnai su šviežiais kopūstais ir varške

Vareniki, net ir su skirtingais įdarais, yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad juos paruošti sudėtinga. Jei norite, šią techniką gali įvaldyti kiekvienas, net ir vyresniojo mokyklinio amžiaus vaikai. Su įdarais galima fantazuoti be galo. Šis receptas yra klasikinis kopūstų ir varškės įdaras. Jo skonis žinomas, jis užkariauja, o kas nesidžiaugtų ant stalo pamatęs karštus, dar garuojančius koldūnus?
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs koldūnai su šviežiais kopūstais ir varške Žingsnis 1
Kopūstų įdarui susmulkinkite svogūną ir sutarkuokite morką. Kopūstus smulkiai supjaustykite ir kartu su svogūnais ir morkomis pakepinkite svieste. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Palaikykite šaldytuve.

Žingsnis 2

Skanūs koldūnai su šviežiais kopūstais ir varške Žingsnis 2
Tešlą išminkykite iš miltų, vandens ir kiaušinių, kol ji taps elastinga ir vientisa. Iš varškės, kiaušinių ir druskos pagaminkite įdarą.

Žingsnis 3

Skanūs koldūnai su šviežiais kopūstais ir varške Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į plonus paplotėlius. Iškirpkite apskritimus žiedu. Į vidurį dėkite varškės arba kopūstų įdaro. Vieną jų paprastai užspauskite, o kitus galus užspauskite ausies forma, kad įdarai skirtųsi. Virkite pasūdytame verdančiame vandenyje apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos