Publikavimo data: 2024-05-26
Skanūs koldūnai su šviežiais kopūstais ir varške
Vareniki, net ir su skirtingais įdarais, yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad juos paruošti sudėtinga. Jei norite, šią techniką gali įvaldyti kiekvienas, net ir vyresniojo mokyklinio amžiaus vaikai. Su įdarais galima fantazuoti be galo. Šis receptas yra klasikinis kopūstų ir varškės įdaras. Jo skonis žinomas, jis užkariauja, o kas nesidžiaugtų ant stalo pamatęs karštus, dar garuojančius koldūnus?
Žingsnis 1
Kopūstų įdarui susmulkinkite svogūną ir sutarkuokite morką. Kopūstus smulkiai supjaustykite ir kartu su svogūnais ir morkomis pakepinkite svieste. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Palaikykite šaldytuve.
Žingsnis 2
Tešlą išminkykite iš miltų, vandens ir kiaušinių, kol ji taps elastinga ir vientisa. Iš varškės, kiaušinių ir druskos pagaminkite įdarą.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į plonus paplotėlius. Iškirpkite apskritimus žiedu. Į vidurį dėkite varškės arba kopūstų įdaro. Vieną jų paprastai užspauskite, o kitus galus užspauskite ausies forma, kad įdarai skirtųsi. Virkite pasūdytame verdančiame vandenyje apie 10 minučių.
Kategorijos