Publikavimo data: 2024-06-16
Skanūs kopūstų paplotėliai
Pyragai - tai gaminiai iš tešlos su įdaru. Pirožkų įdaras yra skirtingas, priklausomai nuo jūsų skonio. Senovės Rusijoje jie atsirado anksčiau nei Europoje. Tada šis patiekalas buvo laikomas populiariausiu. Pirogi yra namų ruošos simbolis. Rusų virtuvėje pyragaičių tešla dažnai būna nesaldi, kad nesusilietų su įdaro skoniu.
Žingsnis 1
Pieną pašildykite iki 30-35 °C temperatūros. Į keptuvę suberkite miltus, viduryje padarykite duobutę ir supilkite pieną. Tada įmaišykite mieles, du kiaušinius, aliejų, cukrų ir druską. Užminkykite tešlą ir palikite ją pailsėti.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite kopūstus, pakepinkite juos svieste ir maišydami kepkite ant silpnos ugnies. Tuomet tris kiaušinius užpilkite vandeniu, pavirkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes, tada nulupkite ir supjaustykite.
Žingsnis 3
Virtus kopūstus sumaišykite su smulkintais kiaušiniais, druska, cukrumi ir viską išmaišykite. Kai tešla pakils ir padvigubės, išminkykite ją.
Žingsnis 4
Padalykite jį į lygias dalis ir suformuokite rutuliukus. Tada iškočiokite į plokščius pyragėlius. Į plokštainio vidurį dėkite nedidelį kiekį kopūstų įdaro ir užspauskite kraštus. Sudėkite paplotėlius siūle žemyn ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 5
Tada įpilkite į katilą augalinio aliejaus ir kepkite jame kepsnelius iki auksinės spalvos, ant silpnos ugnies po 4 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos