Skanus kopūstų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skanus kopūstų troškinys

Auginame kopūstus ir jų turime daug. Todėl visada ieškome skaniausio būdo, kaip jį paruošti. Po daugelio eksperimentų mūsų šeimai labiausiai patiko šis receptas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Skanus kopūstų troškinys Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus. Sutarkuokite morką. Sutarkuokite svogūną. Sutarkuokite graikinius riešutus. Susmulkinkite žoleles.

Žingsnis 2

Skanus kopūstų troškinys Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite pjaustytus kopūstus. Po 20 minučių, kai kopūstai pradės troškintis, sudėkite svogūnus, o po 30-35 minučių kepimo - morkas. Būtinai viską maišykite, kad niekas nesudegtų.

Žingsnis 3

Skanus kopūstų troškinys Žingsnis 3
Į virimo pabaigą įdėkite henley-suneli, druskos, pomidorų pastos. Nepamirškite įdėti ir smulkintų graikinių riešutų. Viską gerai išmaišykite ir dar šiek tiek troškinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos