Publikavimo data: 2025-08-18
Skanus kopūstų troškinys
Auginame kopūstus ir jų turime daug. Todėl visada ieškome skaniausio būdo, kaip jį paruošti. Po daugelio eksperimentų mūsų šeimai labiausiai patiko šis receptas.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus. Sutarkuokite morką. Sutarkuokite svogūną. Sutarkuokite graikinius riešutus. Susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite pjaustytus kopūstus. Po 20 minučių, kai kopūstai pradės troškintis, sudėkite svogūnus, o po 30-35 minučių kepimo - morkas. Būtinai viską maišykite, kad niekas nesudegtų.
Žingsnis 3
Į virimo pabaigą įdėkite henley-suneli, druskos, pomidorų pastos. Nepamirškite įdėti ir smulkintų graikinių riešutų. Viską gerai išmaišykite ir dar šiek tiek troškinkite.
Kategorijos