Publikavimo data: 2024-05-15
Skanūs kremo suktinukai
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite kondensuotą pieną, kiaušinius ir kavą, 3-4 minutes plakite mikseriu. Į gautą masę sudėkite sviestą, druską ir persijotus miltus. Šaukšteliu sumaišykite sodą ir citrinos sultis ir supilkite į dubenį prie likusių tešlos ingredientų. Viską išmaišykite iki vientisos masės, paruoškite kepimo formą ir supilkite į ją tešlą. Kepkite ne ilgiau kaip 12 minučių.
Žingsnis 2
Karštą pyragą apverskite ant vaflinio rankšluosčio ir nuimkite pergamentą. Kartu su rankšluosčiu suvyniokite pyragą į ritinį ir palikite atvėsti.
Žingsnis 3
Paruoškite kremą: dubenyje išplakite trynius, miltus, krakmolą ir cukrų, supilkite mišinį į verdantį pieną ir sutrinkite. Uždenkite kremą maistine plėvele ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Žingsnis 4
Suminkštintą sviestą išsukite su cukraus pudra ir uogiene. Išplakite grietinėlę mikseriu ir nedidelėmis porcijomis įmaišykite sviestą. Palikite kremą šaldytuve 1 valandai, kad sustingtų. Išvyniokite vyniotinį ir patepkite jį kremu, tada suvyniokite ir palikite valandai šaldytuve.
Kategorijos