Publikavimo data: 2024-06-08
Skanus maistas
Mantas - skanus rytietiškos ir azijietiškos virtuvės patiekalas. Jie gaminami garinant neraugintą tešlą. Norint pagaminti patiekalą, svarbu laikytis proporcijų ir žingsnis po žingsnio laikytis recepto. Įdarą patiekalui galima imti bet kokį, viskas priklauso nuo jūsų skonio. Jį galima patiekti bet kuriuo paros metu.
Žingsnis 1
Į dubenį supilkite vandenį, suberkite druską ir augalinį aliejų. Persijokite miltus ir suberkite. Užminkykite tešlą ir leiskite jai "pailsėti".
Žingsnis 2
Įdarui svogūną supjaustykite mažais kubeliais, bulves sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite maltą mėsą su svogūnais, bulvėmis, druska, pipirais ir kmynais.
Žingsnis 3
Tada supjaustykite tešlą į mažus gabalėlius ir kiekvieną iš jų iškočiokite į apskritimą.
Žingsnis 4
Į apskritimo vidurį įdėkite 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir užspauskite kraštus.
Žingsnis 5
Virkite garintuve 25 minutes. Paruoštą patiekite su grietine.
Kategorijos