Skanus maistas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Skanus maistas

Mantas - skanus rytietiškos ir azijietiškos virtuvės patiekalas. Jie gaminami garinant neraugintą tešlą. Norint pagaminti patiekalą, svarbu laikytis proporcijų ir žingsnis po žingsnio laikytis recepto. Įdarą patiekalui galima imti bet kokį, viskas priklauso nuo jūsų skonio. Jį galima patiekti bet kuriuo paros metu.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Skanus maistas Žingsnis 1
Į dubenį supilkite vandenį, suberkite druską ir augalinį aliejų. Persijokite miltus ir suberkite. Užminkykite tešlą ir leiskite jai "pailsėti".

Žingsnis 2

Skanus maistas Žingsnis 2
Įdarui svogūną supjaustykite mažais kubeliais, bulves sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite maltą mėsą su svogūnais, bulvėmis, druska, pipirais ir kmynais.

Žingsnis 3

Skanus maistas Žingsnis 3
Tada supjaustykite tešlą į mažus gabalėlius ir kiekvieną iš jų iškočiokite į apskritimą.

Žingsnis 4

Skanus maistas Žingsnis 4
Į apskritimo vidurį įdėkite 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 5

Skanus maistas Žingsnis 5
Virkite garintuve 25 minutes. Paruoštą patiekite su grietine.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos