Skanus moliūgas grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Skanus moliūgas grietinės padaže

Skanus moliūgas besikeičiančiame padaže su neįtikėtinu prieskonių ir žolelių aromatu sušildys šaltą rudens dieną ir pakels nuotaiką. Šiuo receptu su manimi pasidalijo mama. Jis patiks net tiems, kurie nemėgsta moliūgų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Skanus moliūgas grietinės padaže Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Skanus moliūgas grietinės padaže Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Skanus moliūgas grietinės padaže Žingsnis 3
Paruoškite padažą: į grietinę suberkite žoleles (petražoles ir krapus), česnaką, maltus pipirus, papriką.

Žingsnis 4

Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, kepkite moliūgą apie 15 minučių, tada sudėkite svogūnus ir kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Supilkite grietinės padažą ir virkite 5 minutes, tada supilkite vandenį. Patiekalas paruoštas. Gero apetito!!!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos