Publikavimo data: 2024-06-22
Skanus moliūgas grietinės padaže
Skanus moliūgas besikeičiančiame padaže su neįtikėtinu prieskonių ir žolelių aromatu sušildys šaltą rudens dieną ir pakels nuotaiką. Šiuo receptu su manimi pasidalijo mama. Jis patiks net tiems, kurie nemėgsta moliūgų.
Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą: į grietinę suberkite žoleles (petražoles ir krapus), česnaką, maltus pipirus, papriką.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, kepkite moliūgą apie 15 minučių, tada sudėkite svogūnus ir kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Supilkite grietinės padažą ir virkite 5 minutes, tada supilkite vandenį. Patiekalas paruoštas. Gero apetito!!!
Kategorijos