Skanus "naminis" kebabas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skanus "naminis" kebabas.

Pagal šį receptą šašlykai tampa švelnūs, sultingi ir labai skanūs. Visa paslaptis slypi jo paprastume. Išbandykite, jums patiks!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Supjaustykite balikus antrekotais.

Žingsnis 2

Svogūną supjaustykite dideliais pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Į bet kurį indą dėkite svogūnų, mėsos, druskos, pipirų, svogūnų sluoksnį.

Žingsnis 4

Palikite mėsą marinuotis šaltoje vietoje arba šaldytuve 1 dieną.

Žingsnis 5

Paruoškite kepsninę kepimui.

Žingsnis 6

Skanus "naminis" kebabas. Žingsnis 6
Sudėkite mėsą ant grotelių ir kepkite virš įkaitusių anglių po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti, paprasta, aštru, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kebabai, kebabas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos