Publikavimo data: 2025-08-21
Skanus naminis vištienos kebabas orkaitėje
Žiema - ne priežastis atsisakyti skanaus kebabo ir ne priežastis pirkti elektrinį prietaisą jam kepti, kurio paskui visą vasarą nebus kur laikyti. Įprastoje orkaitėje galite pasigaminti gardų vištienos kebabą. Svarbiausia - paruošti skanų marinatą ir neperdžiovinti mėsos.
Žingsnis 1
Atskirkite mėsą nuo kaulo ir sumaišykite su sausais ingredientais, įpilkite pomidorų pastos ir sojų padažo. Palikite marinuotis valandą (arba ilgiau).
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves ir ne ilgiau kaip 30 minučių marinuokite jas marinate, kurį sudaro 1 valgomasis šaukštas balzaminio acto, 1 valgomasis šaukštas sojų padažo, augalinis aliejus, 1 arbatinis šaukštelis paprikos ir žiupsnelis druskos.
Žingsnis 3
Mėsą ir daržoves suverkite ant iešmelių ir dėkite į orkaitę. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
Kategorijos