Skanūs obuolių sūreliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Skanūs obuolių sūreliai

Nepaisant populiarumo, įprasti varškės sūreliai šiandien jau nieko nestebina. Todėl ne mažiau skanių ir aromatingų varškės pyragėlių galite pasigaminti pridėję tarkuoto obuolio. Tokio tipo varškės pyragėliai nustebins ir jūsų šeimą, ir svečius.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs obuolių sūreliai Žingsnis 1
Sutrinkite varškę stalo įrankiais, tada supilkite manų kruopas ir įmuškite kiaušinį. Obuolius sutarkuokite tarka. Sumaišykite varškės masę ir sumaišykite ją su obuoliais. Įberkite cukraus, druskos ir cinamono. Į mišinį supilkite miltus ir dar kartą išmaišykite. Šlapiomis rankomis formuokite varškės ir obuolių sūrelius ir apvoliokite juos miltuose.

Žingsnis 2

Skanūs obuolių sūreliai Žingsnis 2
Paruoštus sūrio pyragėlius dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol apskrus iš abiejų pusių. Dėkite sūrio pyragėlius ant popierinių rankšluosčių, kad pasišalintų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos