Publikavimo data: 2024-06-16
Skanūs obuolių sūreliai
Nepaisant populiarumo, įprasti varškės sūreliai šiandien jau nieko nestebina. Todėl ne mažiau skanių ir aromatingų varškės pyragėlių galite pasigaminti pridėję tarkuoto obuolio. Tokio tipo varškės pyragėliai nustebins ir jūsų šeimą, ir svečius.
Žingsnis 1
Sutrinkite varškę stalo įrankiais, tada supilkite manų kruopas ir įmuškite kiaušinį. Obuolius sutarkuokite tarka. Sumaišykite varškės masę ir sumaišykite ją su obuoliais. Įberkite cukraus, druskos ir cinamono. Į mišinį supilkite miltus ir dar kartą išmaišykite. Šlapiomis rankomis formuokite varškės ir obuolių sūrelius ir apvoliokite juos miltuose.
Žingsnis 2
Paruoštus sūrio pyragėlius dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol apskrus iš abiejų pusių. Dėkite sūrio pyragėlius ant popierinių rankšluosčių, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Kategorijos