Skanus plovas su ėriena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Skanus plovas su ėriena

Plovas yra nacionalinis uzbekų patiekalas. Tai švelnus ir sotus mėsos patiekalas su ryžiais. Sudedamųjų dalių nėra daug, tačiau jos puikiai dera tarpusavyje. Prieskoniai patiekalui suteikia apgaubiančio skonio. Jis geriausiai tinka vakarienei su šeima arba artimais draugais. Jį lengva ir paprasta paruošti, tai gali padaryti kiekvienas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanus plovas su ėriena Žingsnis 1
Paimkite ėriuką ir supjaustykite dideliais gabalais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį pusžiedžiais. Tada sutarkuokite morkas tarkavimo mašinėle.

Žingsnis 2

Skanus plovas su ėriena Žingsnis 2
Į katilą supilkite augalinį aliejų, pastatykite ant ugnies ir 10 minučių kepkite mėsą. Tada sudėkite svogūnus, morkas ir prieskonius. Dar šiek tiek patroškinkite.

Žingsnis 3

Skanus plovas su ėriena Žingsnis 3
Ryžius sudėkite į dubenį ir kelias minutes užpilkite verdančiu vandeniu. Sudėkite juos prie mėsos. Viską užpilkite vandeniu ir sudėkite žalius česnakus. Virkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos