Skanus plovas su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Skanus plovas su grybais

Pilavas yra rytietiškas patiekalas, tačiau jis mėgstamas ir gaminamas visame pasaulyje su įvairiausiais ingredientais: su mėsa, daržovėmis, grybais ir net jūros gėrybėmis. Pilavas su grybais - puiki galimybė paįvairinti savo mitybą. Gamindami galite naudoti ir laukinius grybus, ir paprastus pievagrybius - jie greičiau išverda ir jų nereikia prieš tai termiškai apdoroti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Skanus plovas su grybais Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite morkas. Sudėkite grybus ir maišydami kepkite dar 5 minutes. Tada suberkite ryžius ir kepkite dar porą minučių.

Žingsnis 2

Skanus plovas su grybais Žingsnis 2
Sudėkite keptuvės turinį į katilą, sudėkite česnako skilteles ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos