Publikavimo data: 2024-06-09
Skanus plovas su grybais
Pilavas yra rytietiškas patiekalas, tačiau jis mėgstamas ir gaminamas visame pasaulyje su įvairiausiais ingredientais: su mėsa, daržovėmis, grybais ir net jūros gėrybėmis. Pilavas su grybais - puiki galimybė paįvairinti savo mitybą. Gamindami galite naudoti ir laukinius grybus, ir paprastus pievagrybius - jie greičiau išverda ir jų nereikia prieš tai termiškai apdoroti.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite morkas. Sudėkite grybus ir maišydami kepkite dar 5 minutes. Tada suberkite ryžius ir kepkite dar porą minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite keptuvės turinį į katilą, sudėkite česnako skilteles ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Kategorijos