Skanūs raviolai su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Skanūs raviolai su grybais

Italų virtuvės išradimas - ravioliai su grybais ir sūriu - panašūs į mūsų koldūnus ir virtinukus. Jie nepaliks abejingų skanaus maisto mėgėjų, taip pat tų, kurie nevalgo mėsos. Klasikiniai ravioliai ruošiami su įvairiais įdarais, tačiau dažniau su grybais ir sūriu. Pagal šį receptą paruošti ravioliai su grybais ir sūriu yra ypač švelnūs ir skanūs, su plona ir minkšta medaus geltonumo spalvos tešla, paruošta ant vištų kiaušinių.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skanūs raviolai su grybais Žingsnis 1
Užminkykite tvirtą ir elastingą tešlą, palaipsniui į miltus įmaišydami kiaušinių mišinį su vandeniu, druska ir alyvuogių aliejumi. Uždenkite audiniu ir palikite 30 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Skanūs raviolai su grybais Žingsnis 2
Sultingam įdarui grybus ir svogūną smulkiai supjaustykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pakepinkite svieste. Įpilkite šiek tiek grietinėlės ir troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Skanūs raviolai su grybais Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į 2 plonus lakštus. Ant vieno iš jų vienodais 3-5 cm atstumais šaukšteliu paskirstykite įdarą. Uždenkite antru lakštu, pirštais stipriai paspauskite vietas aplink įdarą ir supjaustykite vienodais kvadratėliais.

Žingsnis 4

Skanūs raviolai su grybais Žingsnis 4
Raviolius virkite verdančiame pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Išimkite dantytu šaukštu, išdalykite porcijomis, pagardinkite sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos