Publikavimo data: 2024-05-25
Skanūs raviolai su grybais
Italų virtuvės išradimas - ravioliai su grybais ir sūriu - panašūs į mūsų koldūnus ir virtinukus. Jie nepaliks abejingų skanaus maisto mėgėjų, taip pat tų, kurie nevalgo mėsos. Klasikiniai ravioliai ruošiami su įvairiais įdarais, tačiau dažniau su grybais ir sūriu. Pagal šį receptą paruošti ravioliai su grybais ir sūriu yra ypač švelnūs ir skanūs, su plona ir minkšta medaus geltonumo spalvos tešla, paruošta ant vištų kiaušinių.
Žingsnis 1
Užminkykite tvirtą ir elastingą tešlą, palaipsniui į miltus įmaišydami kiaušinių mišinį su vandeniu, druska ir alyvuogių aliejumi. Uždenkite audiniu ir palikite 30 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Sultingam įdarui grybus ir svogūną smulkiai supjaustykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pakepinkite svieste. Įpilkite šiek tiek grietinėlės ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į 2 plonus lakštus. Ant vieno iš jų vienodais 3-5 cm atstumais šaukšteliu paskirstykite įdarą. Uždenkite antru lakštu, pirštais stipriai paspauskite vietas aplink įdarą ir supjaustykite vienodais kvadratėliais.
Žingsnis 4
Raviolius virkite verdančiame pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Išimkite dantytu šaukštu, išdalykite porcijomis, pagardinkite sviestu.
Kategorijos