Publikavimo data: 2024-06-09
Skanūs ryžiai su jūros gėrybėmis
Jei norite ko nors paprasto, bet kartu ir išskirtinio, atkreipkite dėmesį į japonų virtuvę - ji labai sveika, subalansuota ir labai skani. Paprastas gaminimas ir tik natūralių produktų naudojimas mėgstamas visame pasaulyje. Pagrindinis produktas, žinoma, yra ryžiai, ruošiami su įvairiais produktais: su žuvimi, jūros gėrybėmis, jautiena, daržovėmis ir iš jų net gaminami desertai.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką, keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite svogūną ir česnaką, pakepkite 3 minutes. Ryžių neplaukite, suberkite į keptuvę, kepkite, kol pakeis spalvą, tada supilkite vyną. Kai vynas išgaruos, sudėkite jūros gėrybes.
Žingsnis 2
Įpilkite sultinio, kai skystis įsigers, virkite ant silpnos ugnies 20 minučių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Pabaigoje įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus.
Kategorijos