Publikavimo data: 2024-05-26
Skanus šoninė ir sūris
Kumpiai - tai rūkyti kiaulienos kumpiai, kurie išsaugo mėsos struktūrą. Tačiau kartais kumpiui gaminti naudojama kalakutiena ir vištiena. Pagal paruošimo būdą jis skirstomas į: virtą-rūkytą, žalią-rūkytą, nevirtą ir virtą. Nesvarbu, kaip jis ruošiamas, viena aišku, kad tai nepakeičiamas produktas virtuvėje.
Žingsnis 1
Į karštą vandenį supilkite ryžius, po 5 minučių į puodą suberkite sūrius. Po 2 minučių sudėkite morkas, o tada bulves.
Žingsnis 2
Virkite, kol suminkštės, likus 2 minutėms iki išjungimo sudėkite žoleles. Palikite 15 minučių, kad prisitrauktų. Prieš patiekiant apkepkite šoninę ir sudėkite ją į lėkštę.
Kategorijos