Publikavimo data: 2025-08-20
Skanūs spagečiai su vištienos kojomis
Spagečiai yra populiarus Italijos makaronų gaminys, kurį paprastai sudaro tik miltai ir vanduo. Jie gaminami iš kietųjų kviečių, todėl yra pakankamai tvirti, kad nelūžtų, ir yra sodrios šiaudų geltonumo spalvos. Spagečius galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą, taip pat kaip puikų garnyrą prie grybų, jūros gėrybių ir mėsos, įskaitant vištienos šlauneles. Šis patiekalas bus aromatingas, švelnus ir labai skanus.
Žingsnis 1
Vištienos šlauneles sudėkite į didelį dubenį, įpilkite 2 šaukštus sojų padažo, pipirų, druskos ir vištienos prieskonių pagal skonį, viską išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją vištienos šlauneles. Kepkite 15 minučių ant vidutinės ugnies, apversdami jas.
Žingsnis 2
Įpilkite šiek tiek vandens, pavirkite dar 5 minutes ir sudėkite pomidorų pastą. Virkite, kol kojos išvirs. Giliame puode užvirinkite vandenį, šiek tiek pasūdykite ir supilkite spagečius. Virkite 7 minutes.
Kategorijos