Publikavimo data: 2024-05-26
Skanūs sūrio pyragaičiai su medumi
Sūrio pyragaičiai su medumi skirti saldumynų mėgėjams. Ir nėra nieko blogo, kad retkarčiais kas nors nori suvalgyti skanų produktą iš tešlos, varškės ir medaus. Šeimą ir save kartais reikia palepinti. Šie varškės pyragėliai kaip tik tinka tokiai progai. Jie švelnūs, su traškia ir apetitą žadinančia plutele. Ne gėda juos svečiui patiekti su šaukštu kvapnaus gėlių medaus.
Žingsnis 1
Į varškę įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Suberkite cukrų, vaniliną ir vėl išmaišykite. Tada įberkite miltus (4-5 valg. š. į sausą varškę, 7-8 valg. š. į drėgną varškę) Visą masę gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iš tešlos suformuokite sūrio pyragėlius. Kiekvieną apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi.
Kategorijos