Skanus trapus plovas su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Skanus trapus plovas su kiauliena

Šį paprastą plovo su kiauliena receptą gali paruošti net virtuvės naujokas. Ryžiai gaunasi traškūs ir skanūs.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžius nuplaukite, kol vanduo taps skaidrus, ir palikite juos vandenyje, kol bus verdami kiti ingredientai.

Žingsnis 2

Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūną - pusžiedžiais, o morkas - kubeliais. Tai svarbu, nes jei ją sutarkuosite, ji pavirs į košę.

Žingsnis 3

Skanus trapus plovas su kiauliena Žingsnis 3
Įkaitintame aliejuje kepkite mėsą ant didelės ugnies, maišydami, kol mėsa nebelips prie keptuvės. Kepkite, kol išgaruos skysčio perteklius.

Žingsnis 4

Sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps skaidrūs.

Žingsnis 5

Skanus trapus plovas su kiauliena Žingsnis 5
Sudėkite morkas ir virkite, kol jos išvirs iki pusės. Batonėlius bus lengva sulaužyti šaukštu. Jei morkos pradeda degti, įpilkite šilto vandens.

Žingsnis 6

Skanus trapus plovas su kiauliena Žingsnis 6
Įberkite prieskonių, druskos ir pipirų. Viską sumaišykite ir įpilkite vandens, kad apsemtų morkas. Leiskite užvirti, sultinys turi būti sūrus, jei ne, įberkite druskos.

Žingsnis 7

Skanus trapus plovas su kiauliena Žingsnis 7
Nusausinkite vandenį nuo ryžių ir paskleiskite juos ant kepimo skardos viršaus. Maišyti nereikia. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros. Peiliu padarykite gilias skylutes, siekiančias dugną, ir į ryžius įkiškite česnako skilteles, kad jie būtų aromatingesni. Uždarykite dangtį ir virkite, kol ryžiai išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos