Publikavimo data: 2024-06-09
Skanus vištienos pyragas keptuvėje
Daugelis žmonių yra įpratę ant stalo matyti tik saldžius pyragus, tačiau iš tiesų pyragas yra kuo įvairiapusiškiausias patiekalas. Pyrago įdaras gali būti vištiena, daržovės, karis, jūros gėrybės ir daug kitų. Vištienos pyragas keptuvėje išsiskiria ne tik įdaru, bet ir paprasta bei patogia paruošimo forma, nes pyragą keptuvėje galima kepti net jei nėra orkaitės, o tai tikrai labai patogu.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Krūtinėlę supjaustykite kubeliais, o svogūną - pusžiedžiais. Krūtinėlę sumaišykite su svogūnu, druska ir pipirais ir atidėkite į šalį, kad mėsa pasimarinuotų.
Žingsnis 2
Kol vištiena marinuojama, paruoškite tešlą. Įmuškite kiaušinius su druska, sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir sodą bei išminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę lengvai apkepkite ir taip pat įmaišykite į tešlą tiesiai su svogūnais. Įkaitinkite augalinį aliejų storadugnėje keptuvėje ir supilkite į ją tešlą.
Žingsnis 4
Kepkite pyragą ant silpnos ugnies po dangčiu, kol apačia paruduos. Tiesiai keptuvėje pyragą perpjaukite į 4 dalis, kad būtų galima lengvai apversti, vėl uždenkite ir kepkite ant mažos ugnies, kol iškeps.
Kategorijos