Skornik pyragas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skornik pyragas.

Šį patiekalą labai lengva paruošti. Skanus ir karštas, ir šaltas.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Skornik pyragas. Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Nulupkite bulves. Sūrį sutarkuokite tarka. Pakepinkite svogūną, kol paruduos.

Žingsnis 2

Skornik pyragas. Žingsnis 2
Sumaišykite kiaušinius, majonezą, miltus ir sodą. Padalykite tešlą į 2 dalis. Bulves sutarkuokite tarka.

Žingsnis 3

Skornik pyragas. Žingsnis 3
Į riebalais išteptą formą įdėkite vieną dalį tešlos. Išlyginkite šaukštu. Ant viršaus sudėkite bulves, svogūnus ir pabarstykite sūriu.

Žingsnis 4

Skornik pyragas. Žingsnis 4
Antrąją tešlos dalį šiek tiek atskieskite vandeniu, kad būtų grietinės konsistencijos. Įdarykite pyragą. Kepkite 150-180 laipsnių temperatūroje 40 minučių. Kai pyragas bus paruoštas, apibarstykite jį likusiu sūriu ir palikite orkaitėje 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos