Skrudinta duona su Benedikto kiaušiniais ir olandišku padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skrudinta duona su Benedikto kiaušiniais ir olandišku padažu

Puikūs restorano pusryčiai visus nustebins.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
376 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
33 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su Benedikto kiaušiniais ir olandišku padažu Žingsnis 1
Kiaušinį paruoškite bet kokiu jums patinkančiu būdu. Paprasčiausia kiaušinį 5 minutes virti suvyniotą į maistinę plėvelę.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su Benedikto kiaušiniais ir olandišku padažu Žingsnis 2
Šoninę kepkite ant grotelių arba keptuvėje, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 3

Skrudinta duona su Benedikto kiaušiniais ir olandišku padažu Žingsnis 3
Keptuvėje arba skrudintuvėje paskrudinkite duoną iki jums tinkamiausio paskrudinimo laipsnio.

Žingsnis 4

Skrudinta duona su Benedikto kiaušiniais ir olandišku padažu Žingsnis 4
Ant duonos sudėkite šoninę ir kiaušinį.

Žingsnis 5

Skrudinta duona su Benedikto kiaušiniais ir olandišku padažu Žingsnis 5
Hollandaise padažui išplakite trynius, įpilkite citrinos sulčių, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Sudėkite mišinį į vandens vonelę ir supilkite ištirpintą sviestą. Energingai maišykite, bet nepadidinkite mišinio iki aukštesnės nei 60 laipsnių temperatūros. Kai masė sutirštės, nukelkite nuo ugnies. Prieš patiekdami patiekalą užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, kiaušinių patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrų alergenų, per 15 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, pomidorų sezonas, omletas, receptų knyga, omletas su pomidorais, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos