Publikavimo data: 2025-08-20
Skrudinta duona su Benedikto kiaušiniais ir olandišku padažu
Puikūs restorano pusryčiai visus nustebins.
Žingsnis 1
Kiaušinį paruoškite bet kokiu jums patinkančiu būdu. Paprasčiausia kiaušinį 5 minutes virti suvyniotą į maistinę plėvelę.
Žingsnis 2
Šoninę kepkite ant grotelių arba keptuvėje, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 3
Keptuvėje arba skrudintuvėje paskrudinkite duoną iki jums tinkamiausio paskrudinimo laipsnio.
Žingsnis 4
Ant duonos sudėkite šoninę ir kiaušinį.
Žingsnis 5
Hollandaise padažui išplakite trynius, įpilkite citrinos sulčių, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Sudėkite mišinį į vandens vonelę ir supilkite ištirpintą sviestą. Energingai maišykite, bet nepadidinkite mišinio iki aukštesnės nei 60 laipsnių temperatūros. Kai masė sutirštės, nukelkite nuo ugnies. Prieš patiekdami patiekalą užpilkite padažu.
Kategorijos