Publikavimo data: 2024-04-01
Skumbrė grietinėlės padaže
Mėta yra viena iš neriebių ir dietinių žuvų. Ją gali valgyti net tie, kurie laikosi dietos. Be to, mente yra daug naudingų mikroelementų. Pavyzdžiui, magnio, kalio, kalcio, jodo ir fosforo.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir sudėkite svogūną. Kelias česnako skilteles išspauskite per spaudiklį ir pridėkite prie svogūnų. Kepkite 2-3 minutes, kol daržovės įgaus auksinę spalvą. Į keptuvę sudėkite žuvį, pabarstykite druska. Kepkite dar 2-3 minutes. Įpilkite grietinėlės ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite ir palikite ant didelės ugnies, kol užvirs. Sumažinkite kaitrą iki mažos ir toliau troškinkite žuvį grietinėlėje apie 3 minutes. Išjunkite kaitlentę ir palikite patiekalą 10 minučių pastovėti.
Kategorijos