Skumbrė grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Skumbrė grietinėlės padaže

Mėta yra viena iš neriebių ir dietinių žuvų. Ją gali valgyti net tie, kurie laikosi dietos. Be to, mente yra daug naudingų mikroelementų. Pavyzdžiui, magnio, kalio, kalcio, jodo ir fosforo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė grietinėlės padaže Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir sudėkite svogūną. Kelias česnako skilteles išspauskite per spaudiklį ir pridėkite prie svogūnų. Kepkite 2-3 minutes, kol daržovės įgaus auksinę spalvą. Į keptuvę sudėkite žuvį, pabarstykite druska. Kepkite dar 2-3 minutes. Įpilkite grietinėlės ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite ir palikite ant didelės ugnies, kol užvirs. Sumažinkite kaitrą iki mažos ir toliau troškinkite žuvį grietinėlėje apie 3 minutes. Išjunkite kaitlentę ir palikite patiekalą 10 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos