Publikavimo data: 2024-02-01
Skumbrė grietinės ir česnakų padaže receptas
Miltai - populiari menkinių šeimos žuvis, maistinga ir sveika. Miltai grietinės ir česnakų padaže būna labai skanūs ir švelnūs. Kad žuvis būtų sultinga, pirmiausia ją reikia apkepti, kol paruduos. Tada menkė užpilama grietinėlės ir česnakų padažu ir troškinama, kol bus paruošta. Prie žuvies pridėkite garnyrą ir gausite išskirtinį patiekalą, kuris puikiai tiks pietums ar vakarienei. Patiekalas turi mažai kalorijų, todėl patiks tiems, kurie saugo savo figūrą.
Žingsnis 1
Nuplaukite lašišų filė ir žaliuosius svogūnus ir nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu. Paruoškite likusius ingredientus.
Žingsnis 2
Supjaustykite lašišų filė porcijomis. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną, išspauskite arba peiliu susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą: giliame dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, žaliąjį svogūną, česnaką ir sultinį. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Padažas paruoštas.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite lašišas po 4 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Žuvį užpilkite grietinės ir česnakų padažu ir šiek tiek sumažinkite ugnį. Žuvį troškinkite padaže 2-3 minutes, kol padažas sutirštės ir padengs žuvį.
Žingsnis 8
Papuoškite žaliaisiais svogūnais ir citrinos skiltele. Gero apetito.
Žingsnis 9
Prie mėtų grietinės ir česnakų padaže patiekite bulvių košę arba garuose troškintus brokolius.
Kategorijos