Skumbrė ir sardinės vienose salotose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skumbrė ir sardinės vienose salotose

Iš konservų galite pasigaminti įvairių patiekalų, išvirti sriubos ir pasigaminti salotų. Siūlau jums salotų variantą iš 2 rūšių konservuotų sardinių. Sardinė komercinė jūros žuvis, priklauso rainuotųjų žuvų klasei, silkių grupei, silkinių šeimai, sardinių genčiai. Skumbrė - riebi tamsi žuvis, populiari kaip maisto produktas Japonijoje, Europoje ir besivystančiose šalyse. Komerciškai svarbios skumbrės rūšys yra ramioji, paprastoji, atlantinė ir ispaniškoji skumbrės.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė ir sardinės vienose salotose Žingsnis 1
Išvirkite bulves, morkas ir kiaušinius. Morkas, bulves ir sūrį sutarkuokite stambia tarka į atskirus indelius. Kiaušinio baltymą ir trynį atskirai sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną

Žingsnis 2

Skumbrė ir sardinės vienose salotose Žingsnis 2
Iš skardinių išimkite skumbrę ir sardines ir sutrinkite šakute.

Žingsnis 3

Skumbrė ir sardinės vienose salotose Žingsnis 3
Paimkite gilų indą salotoms formuoti. Ant dugno sudėkite bulvių sluoksnį ir ištepkite majonezu. Ant viršaus dėkite sluoksnį svogūnų, tada sluoksnį sūrio ir vėl ištepkite majonezu. Dėkite žuvies sluoksnį, jo nemažinkite majonezu. Toliau - kiaušinių baltymų, majonezo ir morkų sluoksnis, vėl majonezas ir kiaušinių trynių sluoksnis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos