Publikavimo data: 2024-06-23
Skumbrė ir sardinės vienose salotose
Iš konservų galite pasigaminti įvairių patiekalų, išvirti sriubos ir pasigaminti salotų. Siūlau jums salotų variantą iš 2 rūšių konservuotų sardinių. Sardinė komercinė jūros žuvis, priklauso rainuotųjų žuvų klasei, silkių grupei, silkinių šeimai, sardinių genčiai. Skumbrė - riebi tamsi žuvis, populiari kaip maisto produktas Japonijoje, Europoje ir besivystančiose šalyse. Komerciškai svarbios skumbrės rūšys yra ramioji, paprastoji, atlantinė ir ispaniškoji skumbrės.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves, morkas ir kiaušinius. Morkas, bulves ir sūrį sutarkuokite stambia tarka į atskirus indelius. Kiaušinio baltymą ir trynį atskirai sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną
Žingsnis 2
Iš skardinių išimkite skumbrę ir sardines ir sutrinkite šakute.
Žingsnis 3
Paimkite gilų indą salotoms formuoti. Ant dugno sudėkite bulvių sluoksnį ir ištepkite majonezu. Ant viršaus dėkite sluoksnį svogūnų, tada sluoksnį sūrio ir vėl ištepkite majonezu. Dėkite žuvies sluoksnį, jo nemažinkite majonezu. Toliau - kiaušinių baltymų, majonezo ir morkų sluoksnis, vėl majonezas ir kiaušinių trynių sluoksnis.
Kategorijos