Skumbrė tešloje su majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Skumbrė tešloje su majonezu

Mėtos tešloje - vienas mėgstamiausių patiekalų Rusijoje. Anksčiau, kai dar buvo plačiai paplitusios valgyklos, šis produktas buvo patiekiamas kasdien. Mėtos tešloje būna minkštos ir sultingos. Šį patiekalą namuose galima paruošti vos per kelias minutes. Žuvies mėtų tešla gaminama elementariai, reikės tik miltų ir vištos kiaušinio. Svarbiausia, kad pastarasis ingredientas būtų šviežias ir geros kokybės.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė tešloje su majonezu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir pipirais. Įpilkite majonezo ir vandens ir išmaišykite. Pabarstykite miltais ir išminkykite tešlą. Konsistencija turėtų priminti tirštą grietinę.

Žingsnis 2

Skumbrė tešloje su majonezu Žingsnis 2
Kepkite lašišas tešloje. Įkaitinkite aliejų ant didžiausios liepsnos. Sumažinkite kaitrą iki vidutinio stiprumo. Kiekvieną lydekos gabalėlį panardinkite į tešlą. Keptuvėje apkepkite lašišų filė tešloje. Kepkite, kol iš abiejų pusių paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos