Publikavimo data: 2024-03-30
Skumbrė tešloje su majonezu
Mėtos tešloje - vienas mėgstamiausių patiekalų Rusijoje. Anksčiau, kai dar buvo plačiai paplitusios valgyklos, šis produktas buvo patiekiamas kasdien. Mėtos tešloje būna minkštos ir sultingos. Šį patiekalą namuose galima paruošti vos per kelias minutes. Žuvies mėtų tešla gaminama elementariai, reikės tik miltų ir vištos kiaušinio. Svarbiausia, kad pastarasis ingredientas būtų šviežias ir geros kokybės.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir pipirais. Įpilkite majonezo ir vandens ir išmaišykite. Pabarstykite miltais ir išminkykite tešlą. Konsistencija turėtų priminti tirštą grietinę.
Žingsnis 2
Kepkite lašišas tešloje. Įkaitinkite aliejų ant didžiausios liepsnos. Sumažinkite kaitrą iki vidutinio stiprumo. Kiekvieną lydekos gabalėlį panardinkite į tešlą. Keptuvėje apkepkite lašišų filė tešloje. Kepkite, kol iš abiejų pusių paruduos.
Kategorijos