Skumbrė traškučių apvoliota duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Skumbrė traškučių apvoliota duonoje

Tešla gali praturtinti bet kokį patiekalą. Nesvarbu, ar tai būtų daržovės, mėsa, jūros gėrybės, ar žuvis. Pagrindinės tešlos sudedamosios dalys yra kiaušiniai ir miltai. Po tokiu apvalkalu produktas nepraranda sultingumo, išlieka minkštas ir yra prisotintas kvapnių prieskonių. Malonaus aromato suteikia traškučių duonelė. Pateikiame silkės traškioje traškučių tešloje receptą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, maisto priedai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.02/5 (41 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė traškučių apvoliota duonoje Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje suplakite kiaušinius, įberkite druskos ir maltų pipirų. Plakite iki vientisos masės. Į dubenį sudėkite smulkintus traškučius. Į kitą dubenį supilkite miltus.

Žingsnis 2

Skumbrė traškučių apvoliota duonoje Žingsnis 2
Paruoškite žuvį. Įkaitinkite augalinį aliejų ant didelės ugnies. Žuvies gabalėlius panardinkite į miltus, perteklių nuplaukite. Pamirkykite žuvį į kiaušinį, tada įmerkite į traškučius ir siųskite į keptuvę. Kepkite žuvį ant vidutinės ugnies po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės. Prieš patiekdami žuvį sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos