Publikavimo data: 2024-03-30
Skumbrė traškučių apvoliota duonoje
Tešla gali praturtinti bet kokį patiekalą. Nesvarbu, ar tai būtų daržovės, mėsa, jūros gėrybės, ar žuvis. Pagrindinės tešlos sudedamosios dalys yra kiaušiniai ir miltai. Po tokiu apvalkalu produktas nepraranda sultingumo, išlieka minkštas ir yra prisotintas kvapnių prieskonių. Malonaus aromato suteikia traškučių duonelė. Pateikiame silkės traškioje traškučių tešloje receptą.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje suplakite kiaušinius, įberkite druskos ir maltų pipirų. Plakite iki vientisos masės. Į dubenį sudėkite smulkintus traškučius. Į kitą dubenį supilkite miltus.
Žingsnis 2
Paruoškite žuvį. Įkaitinkite augalinį aliejų ant didelės ugnies. Žuvies gabalėlius panardinkite į miltus, perteklių nuplaukite. Pamirkykite žuvį į kiaušinį, tada įmerkite į traškučius ir siųskite į keptuvę. Kepkite žuvį ant vidutinės ugnies po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės. Prieš patiekdami žuvį sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
Kategorijos