Publikavimo data: 2024-06-23
Skumbrės paštetas su varškės sūriu
Paštetai tradiciškai gaminami iš paukštienos ir žuvies mėsos. Šiuo metu labai populiarūs žuvies paštetai, nes žuvyje yra daug naudingų vitaminų ir mikroelementų. Skumbrės paštetas su varške yra minkštas, elastingas ir švelnus, o pikantiškumo jam suteikia pridėti žalumynai ir kaparėliai. Užkandis tinka tepti ant skrebučių ir sumuštinių.
Žingsnis 1
Pusę svogūno supjaustykite pusžiedžiais. Į išdarinėtos skumbrės vidų sudėkite supjaustytą svogūną ir krapų stiebus.
Žingsnis 2
Suvyniokite skumbrę į foliją ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 3
Kol skumbrė kepa ir atvėsta, smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną ir kaparėlius. Susmulkinkite likusias krapų šakeles.
Žingsnis 4
Atskirkite mėsą nuo iškeptos skumbrės, išimkite visus smulkius kaulus ir sutrinkite žuvį šakute, kol ji taps minkšta.
Žingsnis 5
Į dubenį sudėkite iškeptą ir supjaustytą skumbrę, varškę, minkštą sviestą, kaparėlius, svogūnus, krapus ir viską gerai išmaišykite.
Kategorijos