Skumbrės žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Skumbrės žuvies salotos

Skumbrė yra sveika jūros žuvis, kuri kulinarijoje vertinama dėl skanios riebios mėsos. Ji švelni ir minkšta, beveik be kaulų. Joje yra daug vertingų medžiagų, todėl reguliariai valgoma žuvis stiprina organizmą. Nepaisant didelio kaloringumo, skumbrė virškinama 3 kartus greičiau nei mėsa. Iš skumbrės galima paruošti skanių ir sveikų patiekalų, įskaitant salotas. Net naudodami paprasčiausius ingredientus, iš šios žuvies galite sukurti kulinarinį šedevrą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Skumbrės žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Iš skumbrės pašalinkite odą ir kaulus ir smulkiai supjaustykite. Svogūną supjaustykite kubeliais. Atvėsusias bulves sutarkuokite smulkia tarka. Taip pat sutarkuokite kiaušinius ir morkas. Nusausinkite žirnelius ir sudėkite juos į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Skumbrės žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite skumbrę į salotinę. Ant viršaus sudėkite svogūnus. Padarykite majonezo tinklelį. Tada sudėkite bulves ir morkas. Taip pat padarykite majonezo tinklelį. Pabarstykite tarkuotais kiaušiniais, aptepkite majonezu. Paskutiniu sluoksniu sudėkite žirnelius, jais uždenkite visų salotų paviršių. Kad patiekalas išmirktų, įdėkite jį į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos