Publikavimo data: 2024-06-24
Skumbrės žuvies salotos
Skumbrė yra sveika jūros žuvis, kuri kulinarijoje vertinama dėl skanios riebios mėsos. Ji švelni ir minkšta, beveik be kaulų. Joje yra daug vertingų medžiagų, todėl reguliariai valgoma žuvis stiprina organizmą. Nepaisant didelio kaloringumo, skumbrė virškinama 3 kartus greičiau nei mėsa. Iš skumbrės galima paruošti skanių ir sveikų patiekalų, įskaitant salotas. Net naudodami paprasčiausius ingredientus, iš šios žuvies galite sukurti kulinarinį šedevrą.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Iš skumbrės pašalinkite odą ir kaulus ir smulkiai supjaustykite. Svogūną supjaustykite kubeliais. Atvėsusias bulves sutarkuokite smulkia tarka. Taip pat sutarkuokite kiaušinius ir morkas. Nusausinkite žirnelius ir sudėkite juos į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite skumbrę į salotinę. Ant viršaus sudėkite svogūnus. Padarykite majonezo tinklelį. Tada sudėkite bulves ir morkas. Taip pat padarykite majonezo tinklelį. Pabarstykite tarkuotais kiaušiniais, aptepkite majonezu. Paskutiniu sluoksniu sudėkite žirnelius, jais uždenkite visų salotų paviršių. Kad patiekalas išmirktų, įdėkite jį į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos