Skumbrės žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Skumbrės žuvies salotos

Skumbrė yra sveika jūros žuvis, kuri kulinarijoje vertinama dėl skanios riebios mėsos. Ji švelni ir minkšta, beveik be kaulų. Joje yra daug vertingų medžiagų, todėl reguliariai valgoma žuvis stiprina organizmą. Nepaisant didelio kaloringumo, skumbrė virškinama 3 kartus greičiau nei mėsa. Iš skumbrės galima paruošti skanių ir sveikų patiekalų, įskaitant salotas. Net naudodami paprasčiausius ingredientus, iš šios žuvies galite sukurti kulinarinį šedevrą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrės žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Iš skumbrės pašalinkite odą ir kaulus ir smulkiai supjaustykite. Svogūną supjaustykite kubeliais. Atvėsusias bulves sutarkuokite smulkia tarka. Taip pat sutarkuokite kiaušinius ir morkas. Nusausinkite žirnelius ir sudėkite juos į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Skumbrės žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite skumbrę į salotinę. Ant viršaus sudėkite svogūnus. Padarykite majonezo tinklelį. Tada sudėkite bulves ir morkas. Taip pat padarykite majonezo tinklelį. Pabarstykite tarkuotais kiaušiniais, aptepkite majonezu. Paskutiniu sluoksniu sudėkite žirnelius, jais uždenkite visų salotų paviršių. Kad patiekalas išmirktų, įdėkite jį į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos