Skumbrės žuvies salotos su raudonaisiais svogūnais ir balzaminiu actu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Skumbrės žuvies salotos su raudonaisiais svogūnais ir balzaminiu actu

Žuvies salotos greitai paruošiamos iš turimų produktų. Galite rinktis bet kokius žuvies konservus. Ji gali būti ir savo sultyse, ir aliejuje. Dar yra galimybių paruošti salotas su virta žuvimi. Užkandžių variantai gali būti ir lengvi - su šviežiomis daržovėmis ir alyvuogių aliejumi, ir tiršti - su virtomis bulvėmis ir morkomis, majonezo padažu. Salotų ingredientai gali būti ir sumaišyti, ir išdėstyti sluoksniais. Toliau pateikiamas vienas iš patiekalo paruošimo variantų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrės žuvies salotos su raudonaisiais svogūnais ir balzaminiu actu Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Sudėkite žuvies konservus į gilų dubenį, jei reikia, išimkite kaulus, skumbrę sutrinkite. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, kiaušinius kubeliais. Susmulkinkite krapus.

Žingsnis 2

Skumbrės žuvies salotos su raudonaisiais svogūnais ir balzaminiu actu Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį su skumbre sudėkite susmulkintą raudonąjį svogūną, tada žirnelius, kiaušinius, krapus, įpilkite balzaminio acto, majonezo ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos