Publikavimo data: 2024-09-16
Skumbrės žuvies salotos su raudonaisiais svogūnais ir balzaminiu actu
Žuvies salotos greitai paruošiamos iš turimų produktų. Galite rinktis bet kokius žuvies konservus. Ji gali būti ir savo sultyse, ir aliejuje. Dar yra galimybių paruošti salotas su virta žuvimi. Užkandžių variantai gali būti ir lengvi - su šviežiomis daržovėmis ir alyvuogių aliejumi, ir tiršti - su virtomis bulvėmis ir morkomis, majonezo padažu. Salotų ingredientai gali būti ir sumaišyti, ir išdėstyti sluoksniais. Toliau pateikiamas vienas iš patiekalo paruošimo variantų.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Sudėkite žuvies konservus į gilų dubenį, jei reikia, išimkite kaulus, skumbrę sutrinkite. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, kiaušinius kubeliais. Susmulkinkite krapus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį su skumbre sudėkite susmulkintą raudonąjį svogūną, tada žirnelius, kiaušinius, krapus, įpilkite balzaminio acto, majonezo ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos