Publikavimo data: 2025-08-17
Skysta kviečių košė
Dabar kvietinė košė nėra tokia populiari kaip anksčiau ir daugelis nepelnytai ją apeina, tačiau dėl įvairios kviečių kruopų sudėties šis produktas visada bus labai naudingas ir maistingas. Kviečių košėje gausu naudingų mikroelementų ir vitaminų. Joje taip pat gausu skaidulinių medžiagų, kurios teigiamai veikia organizmo būklę. Kvietinė košė veikia kaip visavertis savarankiškas patiekalas. Ją taip pat galima derinti su kitais grūdais ir naudoti kaip mėsos patiekalų garnyrą.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį ir pieną į puodą. Pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Supilkite cukrų ir druską. Kruopščiai išmaišykite. Supilkite kruopas.
Žingsnis 2
Virkite košę ant silpnos ugnies uždengę dangtį apie 20 minučių. Retkarčiais pamaišykite. Nuimkite košę nuo ugnies ir palikite 15 minučių, kad prisitrauktų.
Kategorijos