Skysta kviečių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skysta kviečių košė

Dabar kvietinė košė nėra tokia populiari kaip anksčiau ir daugelis nepelnytai ją apeina, tačiau dėl įvairios kviečių kruopų sudėties šis produktas visada bus labai naudingas ir maistingas. Kviečių košėje gausu naudingų mikroelementų ir vitaminų. Joje taip pat gausu skaidulinių medžiagų, kurios teigiamai veikia organizmo būklę. Kvietinė košė veikia kaip visavertis savarankiškas patiekalas. Ją taip pat galima derinti su kitais grūdais ir naudoti kaip mėsos patiekalų garnyrą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Skysta kviečių košė Žingsnis 1
Supilkite vandenį ir pieną į puodą. Pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Supilkite cukrų ir druską. Kruopščiai išmaišykite. Supilkite kruopas.

Žingsnis 2

Skysta kviečių košė Žingsnis 2
Virkite košę ant silpnos ugnies uždengę dangtį apie 20 minučių. Retkarčiais pamaišykite. Nuimkite košę nuo ugnies ir palikite 15 minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, sorų košė, receptų knyga, sorų košė su pienu, košė su pienu

Kategorijos