Publikavimo data: 2024-03-28
Sluoksnis su grietinėle
Kreminiai pyragėliai - tai aromatingi, sultingi naminiai kepiniai, kuriuos tikrai pamėgs visi saldumynų mėgėjai. Purūs ir traškūs pyragėliai su švelniu įdaru puikiai tinka užkandžiui prie rytinės kavos ar kvapnios arbatos. Šiam nesudėtingam skanėstui paruošti reikia mažiausiai laiko. Patrauklūs pufai taip pat dera su nealkoholiniais gėrimais, pavyzdžiui, naminiais morseliais ir kompotais.
Žingsnis 1
Kremui sumaišykite grietinę, suminkštintą sviestą ir cukrų. Viską plakite mikseriu iki vientisos masės. Paruoštą kremą dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų ir šiek tiek sutirštėtų.
Žingsnis 2
Atsargiai iškočiokite sluoksniuotą tešlą, nepažeisdami sluoksnių struktūros. Jei tešla per daug lipni prie rankų ir įrankių, naudokite miltus.
Žingsnis 3
Paruoštą kremą užtepkite ant viso iškočiotos tešlos ploto.
Žingsnis 4
Įdarytą tešlą susukite į tvirtą ritinį ir supjaustykite 3-4 cm pločio riekelėmis.
Žingsnis 5
Dėkite paplotėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Kiekvieną paplotėlį patepkite plaktu kiaušiniu.
Žingsnis 6
Siųskite pyragėlius į orkaitę kepti 15-20 min. 180 ℃ temperatūroje.
Žingsnis 7
Kremo pyragėliai paruošti. Gero apetito!
Kategorijos