Publikavimo data: 2024-06-09
Sluoksniuotas pyragas su bulvėmis ir malta mėsa
Konditerijos gaminiai yra neatsiejama mūsų gyvenimo dalis, jie kepami švenčių, gimtadienių proga arba tiesiog norint pradžiuginti artimuosius. Mielinę arba sluoksniuotą tešlą derinant su įvairiais įdarais, pyragai tampa sotūs, skanūs ir sveiki. Pyragai gali būti mėsos, daržovių, žuvies, saldūs, kokie tik jūsų fantazija pageidauja. Pavyzdžiui, iškepkite sluoksniuotos tešlos pyragą su bulvėmis ir malta mėsa - tai sotus skonio pyragas, puikus priedas prie pietų.
Žingsnis 1
Sudėkite maltą mėsą į gilų dubenį, įmuškite vieną kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Sudėkite bulves ir svogūnus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą į du sluoksnius. Vieną sluoksnį dėkite ant kepimo skardos, tolygiai paskirstykite įdarą. Uždenkite antruoju sluoksniu ir užspauskite pyrago kraštus. Aptepkite pyragą kiaušinio tryniu, pabarstykite sezamo sėklomis ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 50 minučių 180C temperatūroje.
Kategorijos