Publikavimo data: 2024-05-19
Sluoksniuotas pyragas su mėsa ir bulvėmis
Mėsa, bulvės ir svogūnai - universalus derinys. Toks įdaras bet kokį pyragą padarys skanų ir sotų. Tešla gali būti mielinė arba be mielių. Jei pasigedote ir vieno, ir kito, pagaminkite sluoksniuotą tešlą su mėsa ir bulvėmis. Tešlos paruošimas neužims daug laiko. Tačiau pyrago plutelė bus plona ir traški, o tai kartu su sultingu įdaru suteiks ypatingą skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite jautieną, bulves, svogūnus, kmynus. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite sluoksniuotą tešlą su mėsa ir bulvėmis. Pusę tešlos iškočiokite plonu sluoksniu, ant jo paskleiskite įdarą, palikdami vietos aplink kraštus. Uždenkite įdarą antruoju sluoksniu ir užspauskite kraštus. Padarykite porą nedidelių įpjovimų ir aptepkite pyrago viršų kiaušinio mišiniu. Pyragą kepkite 50 minučių 180-190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Kategorijos