Sluoksniuotas pyragas su mėsa ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Sluoksniuotas pyragas su mėsa ir bulvėmis

Mėsa, bulvės ir svogūnai - universalus derinys. Toks įdaras bet kokį pyragą padarys skanų ir sotų. Tešla gali būti mielinė arba be mielių. Jei pasigedote ir vieno, ir kito, pagaminkite sluoksniuotą tešlą su mėsa ir bulvėmis. Tešlos paruošimas neužims daug laiko. Tačiau pyrago plutelė bus plona ir traški, o tai kartu su sultingu įdaru suteiks ypatingą skonį.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotas pyragas su mėsa ir bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumaišykite jautieną, bulves, svogūnus, kmynus. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Sluoksniuotas pyragas su mėsa ir bulvėmis Žingsnis 2
Paruoškite sluoksniuotą tešlą su mėsa ir bulvėmis. Pusę tešlos iškočiokite plonu sluoksniu, ant jo paskleiskite įdarą, palikdami vietos aplink kraštus. Uždenkite įdarą antruoju sluoksniu ir užspauskite kraštus. Padarykite porą nedidelių įpjovimų ir aptepkite pyrago viršų kiaušinio mišiniu. Pyragą kepkite 50 minučių 180-190 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos