Publikavimo data: 2024-06-09
Sluoksniuotas pyragas su vištiena
Sluoksniuotas pyragas su vištiena yra švelnus ir sultingas, jį galima patiekti ir šaltą, ir karštą. Patiekalas puikiai tinka šventiniam stalui kaip užkandis. Jį galima naudoti pietums, vakarienei arba kaip užkandį. Jam paruošti nereikės daug laiko, o gausite puikų patiekalą visoms progoms. Patiekite jį su šviežiomis daržovėmis kaip pagrindinį patiekalą. Arba išdėliokite porcijomis ant lėkštės, pabarstykite žolelėmis ir patiekite kaip užkandį.
Žingsnis 1
Nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba mažais kubeliais. Kaip jums patogiau. Apkepkite jį įkaitintoje keptuvėje. Sudėkite faršą ir kepkite dar penkias minutes. Pagal skonį pasūdykite ir įberkite prieskonių. Išjunkite kaitlentę.
Žingsnis 2
Sūrį ir žalias bulves sutarkuokite stambia tarka. Atskirame inde sumaišykite kiaušinius ir majonezą. Sudėkite sūrį, keptą maltą mėsą su svogūnais ir žolelėmis. Mišinį gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite ant formos, palikdami kraštus, kad įdaras būtų visiškai uždengtas. Šaukštu sudėkite mišinį į tešlą ir užspauskite. Aptepkite pyragą kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Siųskite kepti į 200 °C temperatūros orkaitę 40 minučių.
Kategorijos