Publikavimo data: 2024-05-25
Sluoksniuotas pyragas su vištiena ir grybais
Sluoksniuotos tešlos pyragą su vištiena ir grybais pagal šį receptą labai lengva paruošti. Viskas dėl to, kad jam paruošti naudojama paruošta sluoksniuota tešla. Tereikia paruošti įdarą ir suvynioti jį į tešlą. Tada tereikia pasiųsti pyragą į orkaitę ir štai, po 40 minučių pyragas jau paruoštas! Pradžiuginkite save ir savo artimuosius gardžiais naminiais pyragais.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite įdarą. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite vištieną ir grybus 5 minutes ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite majonezo, druskos ir juodųjų pipirų. Įdarą išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 5
Ant pergamentu išklotos kepimo skardos dėkite vieną sluoksniuotos tešlos lakštą.
Žingsnis 6
Įdarą sudėkite ant sluoksniuotos tešlos, palikdami nedidelį įdubimą kraštuose.
Žingsnis 7
Įdarą uždenkite antruoju sluoksniuotos tešlos lakštu. Visą pyrago perimetrą šakute suspauskite lakštų kraštus.
Žingsnis 8
Peiliu apipjaustykite pyrago kraštus. Atskirkite kiaušinio trynį ir juo aptepkite pyragą.
Žingsnis 9
Pašaukite pyragą į 180 °C temperatūros orkaitę 30-40 minučių.
Žingsnis 10
Sluoksniuotas pyragas su vištiena ir grybais paruoštas. Gero apetito!
Kategorijos