Sluoksniuotas žuvies pyragas "Pirštų maistas". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sluoksniuotas žuvies pyragas "Pirštų maistas".

Šis receptas visada labai tinka. Jį lengva pagaminti, ingredientai nebrangūs, o skonis tiesiog aukščiausios klasės. Rekomenduoju išbandyti.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atidarykite žuvies konservų skardinę ir padalykite jos turinį į mažus gabalėlius.

Žingsnis 2

Žalias bulves supjaustykite kelių milimetrų storio apskritimais, jie turi būti gana ploni.

Žingsnis 3

Sūrį supjaustykite riekelėmis, žoleles smulkiai sukapokite.

Žingsnis 4

Sluoksniuotas žuvies pyragas "Pirštų maistas". Žingsnis 4
Pradėkite rinkti pyragą. Lengvai iškočiokite tešlą. Per vidurį 2-3 eilėmis išdėliokite bulves. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Tada sudėkite žuvį. Įpilkite šiek tiek majonezo. Pabarstykite žolelėmis ir išdėliokite sūrį. tada palei tešlos perimetrą padarykite 1-2 cm įpjovas skersai ir išilgai. Sulenkite juos vieną per kitą, kad pyragas būtų suvyniotas.

Žingsnis 5

Pašaukite pyragą į 180 °C temperatūros orkaitę 20-30 minučių, kol tešla ir bulvės iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos