Publikavimo data: 2024-06-08
Sluoksniuotas žuvies pyragas "Pirštų maistas".
Šis receptas visada labai tinka. Jį lengva pagaminti, ingredientai nebrangūs, o skonis tiesiog aukščiausios klasės. Rekomenduoju išbandyti.
Žingsnis 1
Atidarykite žuvies konservų skardinę ir padalykite jos turinį į mažus gabalėlius.
Žingsnis 2
Žalias bulves supjaustykite kelių milimetrų storio apskritimais, jie turi būti gana ploni.
Žingsnis 3
Sūrį supjaustykite riekelėmis, žoleles smulkiai sukapokite.
Žingsnis 4
Pradėkite rinkti pyragą. Lengvai iškočiokite tešlą. Per vidurį 2-3 eilėmis išdėliokite bulves. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Tada sudėkite žuvį. Įpilkite šiek tiek majonezo. Pabarstykite žolelėmis ir išdėliokite sūrį. tada palei tešlos perimetrą padarykite 1-2 cm įpjovas skersai ir išilgai. Sulenkite juos vieną per kitą, kad pyragas būtų suvyniotas.
Žingsnis 5
Pašaukite pyragą į 180 °C temperatūros orkaitę 20-30 minučių, kol tešla ir bulvės iškeps.
Kategorijos