Sluoksniuoti pyragėliai su bryndza pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Sluoksniuoti pyragėliai su bryndza

Sluoksniuoti pyragaičiai su brynza būna lengvi ir labai skanūs, o jų plutelė apskrudusi. Šiuos pyragėlius galite gaminti, kai turite labai mažai laiko ir norite išsikepti ką nors skanaus, nes pyragėliai gaminami iš paruoštos sluoksniuotos tešlos. Įdarą galite pagardinti mėgstamais prieskoniais, o prieš kepdami pyragėlius pabarstyti sezamo sėklomis. Sluoksniuotus pyragėlius galima patiekti kaip priedą prie pirmojo patiekalo arba kaip vakarienę prie arbatos; juos galima pasiimti su savimi į kelionę arba į darbą kaip pietus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.32/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuoti pyragėliai su bryndza Žingsnis 1
Paruoškite įdarą paplotėliams: sutrinkite bryndzą šakute ir smulkiai supjaustykite krapus. Sūrį ir krapus gerai sumaišykite. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Sluoksniuoti pyragėliai su bryndza Žingsnis 2
Atšildytą tešlą šiek tiek iškočiokite, kad lakštas taptų kvadratinis, ir supjaustykite jį 15×15 cm dydžio kvadratėliais. Į vidurį dėkite bryndzos įdaro, o ant viršaus - žuvies gabaliukus.

Žingsnis 3

Sluoksniuoti pyragėliai su bryndza Žingsnis 3
Formuokite vokus, suspausdami tešlos kampus. Tada kruopščiai užklijuokite kraštus. Tešlos kraštus galite šiek tiek pašlakstyti vandeniu, kad būtų lengviau užklijuoti.

Žingsnis 4

Sluoksniuoti pyragėliai su bryndza Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Dėkite paplotėlius ant kepimo skardos ir kepkite iki 200 ℃ įkaitintoje orkaitėje 40 minučių, kol paplotėliai paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos