Publikavimo data: 2024-10-21
Sluoksniuotos salotos "Royal" su raudona žuvimi ir krevetėmis
Raudonųjų žuvų rūšims priklauso lašišinės žuvys: upėtakiai, lašišos, lašišos, rausvosios lašišos. Šios žuvų rūšys yra labai skanios ir sveikos žmogui, jose yra visaverčių, lengvai virškinamų baltymų, omega-3 riebalų rūgščių, vitamino D ir fosforo. Krevetės taip pat yra visaverčių baltymų, jodo ir seleno šaltinis, turi švelnią ir sultingą mėsą, gerai dera su daugeliu maisto produktų. Paruoškite įmantrias pūstų krevečių salotas su lengvu jogurto su trupučiu majonezo padažu, kurios taps tikra bet kokio šventinio stalo puošmena. O pridėjus kukurūzų, porų ir morkų, jos taps dar sveikesnės ir ryškesnės.
Žingsnis 1
Susmulkinkite visus salotų ingredientus į atskiras lėkštes. Bulves ir žuvį supjaustykite nedideliais kubeliais, nupjaukite kelias plonas žuvies skilteles salotoms papuošti. Kiaušinius ir morkas sutarkuokite stambia tarka, porus supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Salotų padažui sumaišykite majonezą ir jogurtą, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų. Sudėkite į plastikinį maišelį ir žirklėmis nukirpkite jo kampą, kad padažą galėtumėte išspausti plona srovele. Salotų lapus išdėliokite lėkštėje.
Žingsnis 3
Visus susmulkintus produktus sudėkite į lėkštę su salotų lapais tokia tvarka: bulvės, raudona žuvis, porai, krevetės, kiaušiniai, kukurūzai ir morkos. Kiekvieną sluoksnį padenkite jogurto ir majonezo tinkleliu. Viršutinį sluoksnį visiškai aptepkite padažu.
Kategorijos