Sluoksniuotos salotos su konservuota lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sluoksniuotos salotos su konservuota lašiša

Salotų šaknys prancūziškos - iš pradžių jos buvo žalių lapų ir žolelių, augančių darže, mišinys. Vėliau salotų sudėtis tapo sudėtingesnė, imta naudoti padažus. Prancūzijoje salotos buvo laikomos brangiu, išskirtiniu patiekalu, jos buvo patiekiamos su kepsniais. Šiais laikais salotas paruošti yra labai prieinama ir paprasta, yra daugybė salotų patiekimo, dekoravimo ir sudėties variantų. Salotos su lašiša, raudonaisiais ikrais ir žirneliais taps jūsų stalo puošmena.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos salotos su konservuota lašiša Žingsnis 1
Padėkite kepimo žiedą ant plokščios lėkštės ir sudėkite salotas. Ant pirmojo sluoksnio sudėkite žirnelius ir aptepkite majonezu. Tada sluoksnį žuvies, majonezo.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos salotos su konservuota lašiša Žingsnis 2
Trečiuoju sluoksniu paskleiskite tarkuotą baltymą, majonezą, tada avokadą, majonezą, sūrį ir kiaušinio trynį. Salotas papuoškite ikrais ir citrina. Jei neturite kepimo žiedo, galite jį pasidaryti iš folijos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos