Publikavimo data: 2024-06-09
Sluoksniuotos salotos su konservuota lašiša
Salotų šaknys prancūziškos - iš pradžių jos buvo žalių lapų ir žolelių, augančių darže, mišinys. Vėliau salotų sudėtis tapo sudėtingesnė, imta naudoti padažus. Prancūzijoje salotos buvo laikomos brangiu, išskirtiniu patiekalu, jos buvo patiekiamos su kepsniais. Šiais laikais salotas paruošti yra labai prieinama ir paprasta, yra daugybė salotų patiekimo, dekoravimo ir sudėties variantų. Salotos su lašiša, raudonaisiais ikrais ir žirneliais taps jūsų stalo puošmena.
Žingsnis 1
Padėkite kepimo žiedą ant plokščios lėkštės ir sudėkite salotas. Ant pirmojo sluoksnio sudėkite žirnelius ir aptepkite majonezu. Tada sluoksnį žuvies, majonezo.
Žingsnis 2
Trečiuoju sluoksniu paskleiskite tarkuotą baltymą, majonezą, tada avokadą, majonezą, sūrį ir kiaušinio trynį. Salotas papuoškite ikrais ir citrina. Jei neturite kepimo žiedo, galite jį pasidaryti iš folijos.
Kategorijos