Sluoksniuotos salotos su konservuota žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Sluoksniuotos salotos su konservuota žuvimi

Pabandykite pasigaminti paprastų salotų iš obuolių, graikinių riešutų ir konservuotų sardinių. Neįprastas produktų derinys paįvairins jūsų kasdienius patiekalus ir padarys juos sveikesnius. Graikiniai riešutai stiprina imunitetą, užkerta kelią uždegiminiams procesams, gerina miego kokybę. Reguliariai vartojant palaikoma sveikata ir aktyvi smegenų veikla. Sardinės pripildo organizmą polinesočiųjų riebalų rūgščių, palaikančių odos, plaukų ir nagų grožį bei sveikatą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos salotos su konservuota žuvimi Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite ant vidutinės ugnies ir virkite 10 minučių nuo užvirimo. Kai kiaušiniai išvirs, užpilkite juos šaltu vandeniu. Atvėsusius kiaušinius nulupkite nuo lukštų ir sutarkuokite.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos salotos su konservuota žuvimi Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę pirmiausia sudėkite žuvį ir ištepkite majonezu, tada sudėkite kiaušinį ir ištepkite majonezu. Išdėliokite obuolį, patepkite majonezu ir ant viršaus užberkite smulkintų graikinių riešutų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos